Skip to main content

Τουρνουά beach volley στον... πεζόδρομο Εθν. Αντιστάσεως στο Κορδελιό

Στις 3 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων - Μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά μεικτές ομάδες

Το 1ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2, το οποίο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό, διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Πολιτισμού, της Αντιδημαρχίας Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε..

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων και σε αυτήν μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά μεικτές ομάδες (γυναίκα & άνδρας) των 2 ατόμων, ηλικίας άνω των 16 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου (Ώρες: 8.00 π.μ. – 14.30 μ.μ.) στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθν. Αντιστάσεως 56, τηλέφωνο: 2313 300300) και στο Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη (οδός Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος, Τηλέφωνο: 2310 700083).

Το κόστος συμμετοχής στο Τουρνουά  Beach Volley ανέρχεται στα 10 ευρώ/ομάδα.