Skip to main content

Τουρνουά Φιλίας για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΝΕ τη Δευτέρα

Τιμητικές διακρίσεις στους Άγγελο Αναστασιάδη, Αλέξη Ρούφτη, Γρηγόρη Κάκαλη, Ντίνο Κρυσταλλίδη και Χουρμούζιο Φέσσα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης

Τα 90 του χρόνια κλείνει ο Παναθλητικός Αναμορφωτικός Όμιλος Νέων Επιβατών (ΠΑΟΝΕ) και τα γιορτάζει με τη διεξαγωγή ενός Τουρνουά Φιλίας, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Διοίκησης Θερμαϊκού, για να τιμηθεί η συνολική προσφορά του Συλλόγου στον αθλητικό χώρο.

Ενός Συλλόγου, στόχος του οποίου και προτεραιότητα υπήρξε, από την αρχή της ίδρυσής του, η κοινωνικοποίηση των αθλητών μέσα από το ποδόσφαιρο, η διασκέδαση και η εκμάθηση του αθλήματος, μέσα από διαδικασίες εκπαίδευσης που ευνοούν την πολύπλευρη ανάπτυξη και εξέλιξη, σημειώνει ο δήμος Θερμαϊκού.
 
Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του δήμου Θερμαϊκού, τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει πολλοί καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές, ιδρύθηκε το 1928. Έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που διοργανώνεται από Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και μετράει συμμετοχές, από το 1953 κ έπειτα, στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ).

Η εκδήλωση έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, στις 16.30, στο Γήπεδο Ν. Επιβατών (ΠΑΟΝΕ) και σε αυτήν συμμετέχουν τρεις ομάδες, διαγωνιζόμενες σε κλίμα ευγενούς άμιλλας:

- Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
- Οι Βετεράνοι Δήμου Θερμαϊκού
- Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιo της τιμητικές διακρίσεις θα προσφερθούν στους: Άγγελο Αναστασιάδη, Αλέξη Ρούφτη, Γρηγόρη Κάκαλη, Ντίνο Κρυσταλλίδη και Χουρμούζιο Φέσσα, για την αξιόλογη και πολυετή συνεισφορά τους στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό εν γένει.

Για τη συμβολή του ΠΑΟΝΕ, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε: «Ο Σύλλογος δεν είναι απλά μια ομάδα. Είναι μια οικογένεια. Μια οικογένεια πολυμελής και ενωμένη με ισχυρούς δεσμούς, που στηρίζει τα μέλη της, τα καθοδηγεί, τα παροτρύνει να εξελίσσονται και να αγαπήσουν βαθιά τον αθλητισμό. Η εξαιρετική δουλειά που υλοποιείται, εξάλλου, σε αυτήν την κατεύθυνση, αποδεικνύεται και από την ανάδειξη τόσων και τόσων ταλέντων κατά τη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας του. Στην αποστολή αυτή – γιατί περί τέτοιας πρόκειται – η Διοίκησή μας στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται θερμός υποστηρικτής, στηρίζοντας και ενισχύοντας τόσο το συγκεκριμένο, όσο και όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας και δημιουργώντας κίνητρα και συνθήκες γόνιμες, ώστε ακόμα περισσότερος κόσμος να ανακαλύψει τη χαρά της άθλησης».