Skip to main content

Tουρσουνίδης: Κακώς δεν έπαιξε ο Κουλούρης, ιδανικός ο Αναστασιάδης

«Ο Άγγελος είναι καλός προπονητής αρκεί να αφήσει κάποια πράγματα από τον τρόπο σκέψης του έξω», δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, την μη χρησιμοποίηση του Ευθύμη Κουλούρη κόντρα στην Ιταλία αλλά και για τον Άγγελο Αναστασιάδη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ:

Για τον Ευθύμη Κουλούρη: «100% πρέπει να παίξει και κακώς που δεν έπαιξε με την Ιταλία. Είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός, ο πρώτος σκόρερ της Super League. Ίσως ο Άγγελος το είδε κάπως διαφορετικά. Το σκέφτηκε αγωνιστικά φαντάζομαι. Δεν έχει να κάνει τόσο με τον Κουλούρη ως πρόσωπο, αλλά με το αγωνιστικό πλάνο. Πίστευε, ίσως, ότι θα του έβγαινε κάτι διαφορετικό με το να παίξει με αυτούς τους παίκτες. Αποδείχτηκε ότι το πλάνο δεν του βγήκε. Όχι μόνο δεν είχαμε καθαρό φορ, αλλά αχρηστεύτηκε και ο Φορτούνης. Και να έπαιζε ο Κουλούρης, βεβαίως, πάλι θα κέρδιζε η Ιταλία, καθώς είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Σήμερα είναι διαφορετικό το ματς. Κόντρα στην Αρμενία πρέπει να παρουσιαστεί μια άλλη ομάδα».

Για τις συχνές αναφορές του Αναστασιάδη στον Θεό: «Τα έχω ζήσει και τα έχω ακούσει πολλές φορές κι εγώ αυτά. Ο Άγγελος είναι αυτός και δεν αλλάζει. Έτσι ήταν μια ζωή, έτσι είναι και τώρα. Έχει αυτά τα πιστεύω και τα εξωτερικεύει. Πρέπει οι παίκτες να τα δέχονται, να μην τα δίνουν ανάλογη σημασία. Θυμάμαι μετά την πρόκριση επί της Άρσεναλ είχε πει ότι το ήθελε ο Χριστός και η Παναγία και γι' αυτό περάσαμε».

Για την κριτική που ασκείται στον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο Άγγελος είναι ιδανικός για την Εθνική. Μπορεί να δημιουργήσει καλό κλίμα και να κάνει την Εθνική ομάδα μια οικογένεια. Είναι καλός προπονητής και μπορεί να πετύχει, αρκεί να παραβλέψει και να αφήσει κάποια πράγματα από τον τρόπο σκέψης του έξω».