Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τους έπιασαν την ώρα της πώλησης μισού κιλού κοκαΐνης

Οι κινήσεις του 43χρονου Αλβανού εμπόρου είχαν παρακολουθηθεί εδώ και αρκετό καιρό από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βέροιας.

Πειροχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης επέλεξαν διακινητές κοκαΐνης προκειμένου να κάνουν τη συναλλαγή τους και να συνεχίσουν την περαιτέρω διασπορά του ναρκωτικού σε χρήστες στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα η παραλαβή του ναρκωτικού ήταν προκαθορισμένο να γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Μαρτίου, επί της Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ωστόσο οι κινήσεις του 43χρονου Αλβανού εμπόρου παρακολουθούνταν εδώ και αρκετό καιρό από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βέροιας.

Έτσι, όταν ο 43χρονος επιχείρησε να πουλήσει ποσότητα 533 γραμμαρίων σε δύο ομοεθνείς του 24 και 30 ετών οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τους.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα και σε έρευνες που ακολούθησαν σε 2 σπίτια που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 130 γραμμαρίων, δύο μικροσυσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη βάρους 1,3 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και το χρηματικό ποσό των 24.180 ευρώ το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο σε έπιπλο του σπιτιού.



Επιπλέον κατασχέθηκε και όχημα που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος ως μέσο απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τους οποίους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.