Skip to main content

Τουτζιάρης: Εύχομαι να γεμίσει την Κυριακή το Καυτανζόγλειο

«Το ματς της Κυριακής είναι από τα πιο κρίσιμα των τελευταίων ετών, περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου», δήλωσε το μέλος της «κυανόλευκης» επιτροπής

Το δικό του ευχαριστώ στον κόσμο του Ηρακλή που εξέδραμε στο Παλαιοχώρι στηρίζοντας του παίκες του Σπύρου Μπαξεβάνου είπε μιλώντας στον ρ/σ «Fair Play», ο Φάνης Τζουτζιάρης ευχόμενος παράλληλα να δει γεμάτο το Καυτανζόγλειο στην κυριακάτικη αναμέτρηση του «Γηραιού» κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρε το μέλος της «κυανόλευκης» επιτροπής:

Για το ματς με τον Άρη Παλαιοχωρίου: «Πήγαμε για τη νίκη, δεν πήγαμε για την ισοπαλία. Μας μένουν τρεις τελικοί, αν τους κερδίσουμε θα είναι όλα καλά».

Για τη φιλοξενία στο Παλαιοχώρι: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ταξίαρχο, γιατί κατάλαβε ποιο είναι το σωστό. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη Παλαιοχωρίου, παρά την αρχική έκπληξη για την ποσότητα του κόσμου. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήταν άψογος. Έχω μόνο ένα μικρό παράπονο. Ελπίζω όσοι φίλαθλοί μας ήταν στο Παλαιοχώρι, οι διπλάσιοι και οι τριπλάσιοι να είναι στο Καυτανζόγλειο. Δεν είναι εύκολη η Γ’ Εθνική. Μακάρι την Κυριακή να γεμίσει το Καυτανζόγλειο».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος του Ηρακλή έχει δείξει φέτος μεγάλη ηρεμία και υπομονή, καθώς έχει καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του. Όλοι δίνουν το υστέρημά τους και χάρη σε αυτό το υστέρημα βαδίζει η ομάδα. Το ματς της Κυριακής είναι ένα από τα πιο κρίσιμα των τελευταίων χρόνων. Αυτό βλέπουμε πρώτο και κατ’ επέκταση προσβλέπουμε στο 3Χ3».

Για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Επαναλαμβάνω ότι η φιλοξενία των ανθρώπων του Παλαιοχωρίου ήταν άψογη. Βέβαια, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αν με το καλό βγούμε πρώτοι, μετά θα υπάρχει ένα μίνι πρωτάθλημα στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε την άνοδο».