Skip to main content

Τουτζιάρης: Γίνεται προσπάθεια για να μην εξαφανιστεί ο Ηρακλής (vid)

Ο βετεράνος του «Γηραιού» ξεκαθάρισε πως ο Ηλίας Θεοδωρίδης δεν θα συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα ωστόσο «θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια».

Την πεποίθησή του πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατό από τους διοικούντες του Ηρακλή ώστε να μην εξαφανιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Focus», ο Φάνης Τουτζιάρης.

Μάλιστα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» ξεκαθάρισε πως ο Ηλίας Θεοδωρίδης δεν θα συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα ωστόσο «θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Τουτζιάρης:

«Το κυνηγητό που έχει δεχθεί ο Ηρακλής είναι ανελέητο όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Η μοναδική ομάδα που ταλαιπωρείται μεταξύ τρίτης και τέταρτης εθνικής κατηγορίας και όλες οι καταδικαστικές αποφάσεις παίρνονται πάνω στον Ηρακλή. Αθωώθηκε ο Ρέμος για πλαστή ενημερότητα, υποβιβάσθηκε η ομάδα, πώς γίνεται αυτό; Κι όμως, με τον Ηρακλή, όλα γίνονται…

-Η πρότασή μου είναι να δημιουργηθούν 10.000 μέλη στον Ηρακλή, που θα βάζουν το χρόνο 50 ευρώ ο καθένας σαν να παίρνουν διαρκείας και έτσι θα υπάρχει μια σίγουρη χρηματοδότηση από τον κόσμο του Ηρακλή και δεν θα έχουμε ανάγκη, κανέναν. Εάν γίνει αυτό, θα είμαστε απόλυτα καλά, γιατί αλλιώς θα παρακαλάμε τον κάθε επιχειρηματία να μπει…

-Η γενική συνέλευση θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα του Ηρακλή, οι ενέργειες γίνονται για να υπάρχει η ομάδα, το όνομα και να μην εξαφανιστούμε. Από όσα γωρίζω, ο Ηλίας Θεοδωρίδης δεν θα συμμετάσχει διοικητικά, μου το έχει πει, αλλά θα βοηθήσει όσο μπορεί και εάν έχει την ανάγκη ο Ηρακλής, οικονομικά, σε κάποιο σημείο. δεν θα την αφήσει έτσι την ομάδα, την αγαπάει…».