Skip to main content

Τουτζιάρης: Η ομάδα ανήκει στον κόσμο του Ηρακλή, στόχος μας η άνοδος

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε πως ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως η ομάδα είναι ανεξάρτητη

Για την επικείμενη παρουσία του Ηρακλή στα play off ανόδου στη Football League μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Φάνης Τουτζιάρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το μέλος της διοικούσας επιτροπής του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος:

Για την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς στον όμιλο: «Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, να πάρουμε την πρωτιά και να συμμετέχουμε στα μπαράζ. Μπορεί να δυσκολευτήκαμε, αλλά ο στόχος επετεύχθη. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον κόσμο, γιατί σε αυτόν ανήκει η ομάδα».

Για τον κόσμο: «Σιγά σιγά ο κόσμος επιστρέφει. Αξίζουν τα συγχαρητήρια από την ομάδα προς τον κόσμο, αλλά και από τον κόσμο προς την ομάδα, γιατί έγινε μία μεγάλη προσπάθεια. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Αρχικά, να συντηρηθεί η ομάδα μέχρι το Δεκέμβριο και στη συνέχεια να πάρουμε παίκτες ώστε να την ενισχύσουμε».

Για τη διαδικασία των μπαράζ: «Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με έξι αγωνιστικές, με τις καλύτερες ομάδες όλων των ομίλων. Δεν είναι εύκολο, αλλά η ομάδα έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει και να πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα είναι καλό να καθυστερήσουν τα μπαράζ, γιατί οι ομάδες θα χάσουν το ρυθμό τους».

Για την προσπάθεια που γίνεται από την αρχή της σεζόν: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν αρχικά στον Ερασιτέχνη. Από εκεί και πέρα μπήκαμε κι εμείς μπροστά (σ.σ οι βετεράνοι) και στη συνέχεια ανήκει η κατάσταση στον κόσμο του Ηρακλή. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα θετικά και τα αρνητικά, ο στόχος επετεύχθη. Πρέπει να καταλάβουν οι Ηρακλειδείς ότι η ομάδα είναι ανεξάρτητη, αυτοί τη λειτουργούν και αυτό πρέπει να γίνει και στο μέλλον».