Skip to main content

Τραγικός θάνατος 65χρονου στα Τρίκαλα – Xτυπήθηκε από κριάρι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άτυχος 63χρονος βοσκός στα Τρίκαλα, ο οποίος δέχθηκε δυνατό χτύπημα από κριάρι και έπεσε επάνω σε πέτρες.

Υπέκυψε στα τραύματα του ένας 63χρονος βοσκός από το Κοτρώνι Τρικάλων που βρέθηκε χτυπημένος, στο ποιμνιοστάσιο του, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 11 Νοεμβρίου.

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κριάρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζώο τον έσπρωξε τόσο δυνατά και έπεσε πάνω σε πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FORMedia.gr τον άτυχο άνδρα βρήκε ένας γείτονας χτυπημένο και αναίσθητο και άμεσα ειδοποίησε τους συγγενείς του.

Ο βοσκός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αμέσως διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εκεί χειρουργήθηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου και κατέληξε.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ι. Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Κοτρώνι Τρικάλων.