Skip to main content

Τραγωδία στη Λιβαδειά: Οπαδός του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του σε νερόμυλο

Ο άτυχος οπαδός, που βρισκόταν στις ταβέρνες της περιοχής, σκαρφάλωσε στον νερόμυλο αλλά έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Τραγικό δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά λίγο νωρίτερα με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που είχε μεταβεί στην πόλη για να παρακολουθήσει την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Χρήστος, με καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, που βρισκόταν στις ταβέρνες της περιοχής μαζί με άλλους φιλάθλους του συλλόγου της Θεσσαλονίκηςι, σκαρφάλωσε στον νερόμυλο στις πήγες της Κρύας, -πιθανώς για να βγάλει μία φωτογραφία- αλλά έπεσε από εκεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός δεν υπολόγισε καλά και μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα και αστραπιαία ο 24χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατάφερε και τον απεγκλώβισε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως διασωστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν τελικά να τον απεγκλωβίσουν, ωστόσο ήταν αργά καθώς ο άτυχος οπαδός του «Δικεφάλου» είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Ο 24χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και εργαζόταν στο φούρνο του πατέρου του στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η ΠΑΕ Άρης εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες συλλυπούνται την οικογένεια του εκλιπόντος ενώ αρκετοί φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων» που ταξίδεψαν έως την πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να στηρίξουν την ομάδα τους, δεν πήγαν στο γήπεδο και παραμένουν στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται η σορός του 24χρονου.

Πηγή φωτο και video: paok24