Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΝΕΚΡΟΣ 32ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΗ ΓΡΙΑ ΒΑΘΡΑ

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος νεαρός, 32 ετών, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια, στη Σαμοθράκη

Δεν είχε αίσιο τέλος η επιχείρηση διάσωσης της Πυροσβεστικής για έναν 32χρονο παραθεριστή από την Αθήνα, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων στην περιοχή Γριά Βάθρα Θερμών στη Σαμοθράκη, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς ανασύρθηκε νεκρός.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος νεαρός επισκέφθηκε την περιοχή στην θέση «Γύρισμα» που αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο, αλλά έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας από μεγάλο ύψος στα βράχια. Οι έξι πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον απεγκλωβισμό του, δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο εξαιρετικά δύσβατο σημείο και όταν έφτασαν βρήκαν τον 32χρονο νεκρό.

Στην ίδια περιοχή της Σαμοθράκης, χρειάστηκε να επέμβουν πολλές φορές οι πυροσβέστες το τελευταίο διάστημα, για να απεγκλωβίσουν τουρίστες. Την περασμένη Τετάρτη, χρειάστηκαν ορειβατικό εξοπλισμό για να ανασύρουν ζωντανό έναν άνδρα από χαράδρα βάθους 40 μέτρων στο φαράγγι «Τσιβδογιάννη», ενώ την ίδια ημέρα απεγκλωβίστηκαν μετά από πολύωρη επιχείρηση ένας Γερμανός και μια Ιταλίδα από μια απόκρημνη πλάγια στην περιοχή του Βάτου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ