Skip to main content

Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρός 55χρονος που πνίγηκε με ένα κομμάτι μηλόπιτας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος άνδρας στην Κοζάνη - Ένα κομμάτι του γλυκού έφραξε τον λαιμό του και έπειτα υπέστη ανακοπή.

Ένας 55χρονος στην Κόζανη βρήκε τραγικό θάνατο από ένα κομμάτι μηλόπιτας.

Ο 55χρονος Περικλής Καρυπίδης που ζούσε σε χωριό της Κοζάνης, πέρασε από το σπίτι του αδερφού του για να τον επισκεφτεί, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν. Ο αδελφός του του πρότεινε να τον κεράσει λίγο από το γλυκό, με τον 55χρονο να δέχεται.

Ο 55χρονος πήρε μαζί του όταν έφυγε για το σπίτι του τη μηλόπιτα αλλά στη διαδρομή θέλησε να δοκιμάσει το γλυκό. Ένα κομμάτι του γλυκού έφραξε τον λαιμό του 55χρονου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανασάνει. Ο άτυχος 55χρονος έπεσε στο έδαφος και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή του. Η κόρη του καταγγέλλει πως πέρασαν τουλάχιστον τρία άτομα, εκ των οποίων κανένα δεν τον βοήθησε.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε, πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω, ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», λέει στο MEGA η κόρη του θύματος.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου ο οποίος του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον προσπέρασαν τουλάχιστον τρεις χωριανοί».

«O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά. Έπρεπε η ΚΑΡΠΑ να γίνει νωρίτερα» λέει συντετριμμένη η κόρη του θύματος στο Live News, φανερώνοντας ότι «περισσότερο σκέφτομαι την αδερφή μου που είναι 16 χρονών και τη μητέρα μου».