Skip to main content

Τραγωδία στην Λάρισα: Νεκρή σε κεραμοσκεπή η δασκάλα που είχε εξαφανιστεί

Χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα μέσω διπλανής κατοικίας αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής

Τραγική κατάληξη είχε το απόγευμα του Σαββάτου η υπόθεση της εξαφάνισης της 76χρονης δασκάλας, Σοφίας Σιώζου – Μπουκουβάλα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τις τελευταίες 26 ημέρες, στην Λάρισα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της. Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα γειτόνισσα, αναζητώντας την αιτία, να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής.

Χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα μέσω διπλανής κατοικίας, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Υπενθυμίζεται πώς η 76χρονη έφυγε από τι σπίτι στης στις 08:30 το πρωί της 1ης Ιουνίου, φορώντας πυτζάμες, ενώ λόγω της κατάστασής της καθώς έπασχε από άνοια, η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού.

Έτσι ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη.