Skip to main content

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Είχαν αφήσει σημειώματα τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά

Δύο σημειώματα που φέρεται να εξηγούν τον λόγο που βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί

Δύο σημειώματα, που βρέθηκαν στην τσέπη της ζακέτας του 34χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, μαζί με την 30χρονη αδερφή του, σε διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, φαίνεται πώς λύνουν το μυστήριο με τις συνθήκες του θανάτου τους.

Σε αυτά, κατά πληροφορίες του protothema.gr, είναι γραμμένοι οι λόγοι που οδήγησαν τα δύο αδέρφια στο απονενοημένο διάβημα.

Διαβάστε: Ανατροπή για την τραγωδία στο Ν. Ηράκλειο: Η 29χρονη σκότωσε τον αδελφό της και αυτοκτόνησε

Μεταξύ άλλων, στα σημειώματα αυτά, τα οποία είναι γραμμένα από το ίδιο χέρι -ερευνάται αν γράφτηκαν από τον 34χρονο ή την 30χρονη αδερφή του- τα δυο αδέρφια περιγράφουν ότι δεν άντεξαν τον θάνατο της μητέρας τους -που ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία της, καθώς ήταν καρκινοπαθής- και αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Αρχές ερευνούν και το σενάριο τα σημειώματα να γράφτηκαν από κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Δίπλα στα δύο πτώματα βρέθηκε μια καραμπίνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τρίτος αδερφός στην οικογένεια, ο οποίος μάλιστα ήταν εκείνος που εντόπισε νεκρούς τον 34χροννο και την 30χρονη.