Skip to main content

Τραγωδία στο νοσκομείο Λαμίας: Βουτιά θανάτου ασθενούς με κορωνοϊό

Ο ασθενής εισήχθη την Τρίτη στην κλινική covid του νοσοκομείου, εκτός από κορωνοϊό, αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Τραγωδία στη Λαμία με έναν άνδρα ηλικίας 61 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, να βάζει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον δεύτερο όροφο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο ηλικίας 61 ετών ασθενής, ο οποίος εισήχθη την Τρίτη στην κλινική covid του νοσοκομείου, εκτός από κορωνοϊό, αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του, προσπάθησαν να τον σώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα ο αυτόχειρας, παραλίγο να παρασύρει στην θανατηφόρα πτώση και μια νοσηλεύτρια, η οποία τον κρατούσε μέχρι την τελευταία στιγμή και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να αποτρέψει το κακό.

Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας ήταν αποφασισμένος και τελικά βρέθηκε στο κενό, πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 61χρονο και τον μετέφεραν στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.