Skip to main content

Τραγωδία στον Αλμυρό: Η ΕΛΑΣ ψάχνει τον χειριστή του παιχνιδιού

Ο 32χρονος παραμένει εξαφανισμένος, παρ' ότι ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε μαζί του και τον συμβούλευσε να παραδοθεί.

Τα ίχνη του χειριστή από το Μπαγκλαντές, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος, αναζητά η αστυνομία, προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τις συνθήκες που είχαν ως αποτέλεσμα την τραγωδία με τον θάνατο της 14χρονης στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου.

Ο 32χρονος παραμένει εξαφανισμένος, παρ' ότι ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε μαζί του και τον συμβούλευσε να παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη εκείνη την μοιραία ημέρα. Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας είπε ότι ο χειριστής από το Μπαγκλαντές «θα πρσέλθει αυτοβούλως» ενώ στην ερώτηση γιατί αυτό δεν έγινε από την πρώτη στιγμή αρκέστηκε στην απάντηση «πανικοβλήθηκε και φοβήθηκε».

Αυτόπτες μάρτυρες, κάνουν λόγο για πανικό του ξένου εργαζόμενου προσθέτοντας ότι έφυγε τρέχοντας αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα, ξεχνώντας μάλιστα να πατήσει ακόμη και το κουμπί προκειμένου να σταματήσει η λειτουργία του μηχανήματος, μεταδίδει το protothema.gr.

«Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε ως χειριστής τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με ακουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος», δήλωσε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία σε δηλώσεις της εμφανίστηκε συνετριμμένη.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μία κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους. Εάν τώρα μπροστά σε μία ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μην σπιλώνουμε τη ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων», είπε η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μιλώντας στο STAR.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ. Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο», πρόσθεσε.

Εντωμεταξύ στις 10 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η νεκροψία στη σορό της άτυχης 14χρονης.