Skip to main content

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Η αποπλάνηση πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 14χρονη φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από έναν 43χρονο, ο οποίος θα περνούσε σήμερα από αυτόφωρο.

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία της 14χρονης σήμερα στον ΗΣΑΠ στον σταθμό του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το skai.gr, το κορίτσι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από έναν 43χρονο άνδρα. Οι γονείς της άτυχης 14χρονης όταν κατάλαβαν τι συνέβη κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα προγραμματιζόταν να περάσει από το αυτόφωρο. Μετά από αυτές τις εξελίξεις το κορίτσι φέρεται να έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ και να βούτηξε από την αποβάθρα στις γραμμές την ώρα που ερχόταν το τρένο. Στο σημείο βρέθηκε σημείωμα της 14χρονης και η αστυνομία εξετάζει τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο 43χρονος.