Skip to main content

Τραμπ: Άρρωστος τύπος ο Ομπάμα, παγίδευσε τα τηλέφωνά μου

«Είναι νόμιμο για εν ενεργεία πρόεδρο να παγιδεύει επικοινωνίες εν καιρώ προεκλογικής περιόδου; Νέα κατάπτωση!», «τιτίβισε» ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Σκληρή επίθεση στον προκάτοχό του στην προεδρία των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter, κατηγορώντας τον τέως πρόεδρο ότι είχε παγιδεύσει τα τηλέφωνά του στον «Πύργο Τραμπ» τον Οκτώβριο, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε: «Απαίσιο! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε παγιδεύσει τις επικοινωνίες μου στον Πύργο Τραμπ λίγο πριν τη νίκη μου. Δεν βρέθηκε τίποτα. Αυτό είναι μακαρθισμός!», ενώ λίγο αργότερα επανήλθε.

«Είναι νόμιμο για εν ενεργεία πρόεδρο να παγιδεύει επικοινωνίες εν καιρώ προεκλογικής περιόδου; Νέα κατάπτωση!», έγραψε, για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι ένας καλός δικηγόρος θα έφτιαχνε μια πολύ ισχυρή υπόθεση από το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παγίδευε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν τις εκλογές!».

Στο πιο σκληρό του tweet και με χαρακτηρισμούς που δεν συνηθίζονται μεταξύ πρώην και νυν πολιτειακών παραγόντων, ο κ. Τραμπ καταλήγει: «Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα για να να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά τη διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι υπόθεση Νίξον/Γουότεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) τύπος!».