Skip to main content

Τραμπ: Επανήλθα από τον κορωνοϊό διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως επανήλθε από τον κορωνοϊό διότι είναι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου, ενώ τόνισε πως δεν πιστεύει πως είναι μεταδοτικός.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου μεταδοτικός», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύθηκε επί τρεις ημέρες εξαιτίας κορωνοϊού και πλέον έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιστημονική επιβεβαίωση επ' αυτού.

Διαβάστε περισσότερα: Τραμπ: Δεν πρόκειται να κάνω διαδικτυακό ντιμπέιτ με τον Μπάιντεν

Πέραν της βεβαιότητος ότι δεν είναι μεταδοτικός, ο Τραμπ θεωρεί ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να επαναλάβει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις. «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox Business Network, στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19.

«Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε στη συνέντευξη, που ήταν τηλεφωνική, και πρόσθεσε ότι έχει πλέον «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή.

Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να υποβαθμίζει τους κινδύνους της Covid-19 και έχει λογοκριθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παραπληροφόρηση.

Τραμπ: «Ηταν ευλογία Θεού που κόλλησα κορωνοϊό»

«Πιστεύω ότι ήταν ευλογία Θεού που το κόλλησα. Ηταν κρυφή ευλογία», δηλώνει σε video που ανάρτησε στο Twitter, προσθέτοντας ότι η χρήση του πειραματικού σκευάσματος της Regeneron Pharmaceuticals Inc του επέτρεψε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε να το διαθέσει δωρεάν στις ΗΠΑ, αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα το κάνει αυτό και ποιος θα πληρώσει το κόστος, όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Ο ημερήσιος απολογισμός των νέων κρουσμάτων της Covid-19 στις ΗΠΑ βρίσκεται στις 44.000.