Skip to main content

Τραυματίες δυο αστυνομικοί στο Κιλκίς μετά από καταδίωξη

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη δυο ατόμων, την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Κιλκίς, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί.

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη δυο ατόμων, την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Κιλκίς, στη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις αρχές, στην περιοχή του Νέου Αγιονερίου αστυνομικοί διαθέτοντας πληροφορίες ότι ο 53χρονος διακινεί ποσότητες ναρκωτικών, εντόπισαν την καντίνα, που οδηγούσε και στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός ένας 39χρονος. Του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο 53χρονος οδηγός, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε εναντίον των πεζών αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο πόδι του ενός. 

Ακολούθησε καταδίωξη του αυτοκινήτου, το οποίο και τελικά ακινητοποιήθηκε στο 40ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, ενώ κατά την προσπάθεια δέσμευσης των δραστών, ο 39χρονος συνοδηγός επιτέθηκε και τραυμάτισε με κατσαβίδι δεύτερο αστυνομικό που συνέδραμε στην επιχείρηση. Οι δυο δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.