Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Η MOHEGAN GAMING & ENTERTAINMENT

Δεν πτοεί το χρονοδριάγραμμα της κορυφαίας εταιρείας ψυχαγωγίας η πανδημία καθώς όλα τα εμβλητικά έργα της είναι σε τροχιά υλοποίησης.

Τη δέσμευσή της διατηρεί η Mohegan Gaming & Entertainment απέναντι στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Mario Kontomerkos.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει την οικονομική ισχύ και δυνατότητα να υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Las Vegas project (πρώην Hard Rock), το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2021, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Ταυτόχρονα, το Inspire project στην Νότια Κορέα είναι στην 1η φάση ανάπτυξης (ύψους 1,3 δισ. δολάρια από τον συνολικό προϋπολογισμό των 5 δισ.) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τέλος, δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει την 1η Ιουνίου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ