Skip to main content

Τρεις νεκροί εξαιτίας της κακοκαιρίας στη Μαγνησία

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μαγνησία εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε τον νομό χθες, Πέμπτη. Μετά τον 72χρονο κτηνοτρόφο, σήμερα εντοπίστηκαν νεκροί ο αδελφός του και άλλος ένας άν
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μαγνησία εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε τον νομό χθες, Πέμπτη. Μετά τον 72χρονο κτηνοτρόφο, σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν νεκροί από άνδρες της ΕΜΑΚ ο αδελφός του και άλλος ένας άνδρας που αγνοούνταν. Κύμα κακοκαιρίας εξακολουθεί να πλήττει τη χώρα.

Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια -κτηνοτρόφοι και οι δύο- παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στον Αλμυρό Μαγνησίας. Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε νεκρός αργά την Πέμπτη, ενώ ο δεύτερος σήμερα το πρωί.

Νεκρός εντοπίστηκε, επίσης, ο 69χρονος, ο οποίος έπεσε σε φρεάτιο, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, λόγω βλάβης, στην επαρχιακή οδό Σούρπης - Δρυμώνα.

Ο νομάρχης Μαγνησίας κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τους δήμους Αλμυρού, Κάρλας, Αγριάς, Σούρπης, Μηλέων, Σκιάθου, Σκοπέλου και την κοινότητα Μακρυνίτσας.