Skip to main content

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκε ένας 38χρονος, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε στην κατοχή του περισσότερα από ένα κιλό ηρωίνης, καθώς και χασίς, τα οποία προόριζε για εμπορία. Συγκεκριμένα, στην κατοχή και στην οικία του συλληφθέντα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1336,9 γραμμαρίων,
- δύο δέματα χασίς συνολικού βάρους 32,1 γραμμαρίων,
- ένα μικροδέμα χασίς βάρους 1,4 γραμμαρίων,
- πέντε φιαλίδια υγρής μεθαδόνης συνολικού βάρους 1192 γραμμαρίων,
- δώδεκα ναρκωτικά χάπια,
- μία ζυγαριά ακριβείας,
- χρηματικό ποσό 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών
- ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συνλλαγές του.

Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο άτομα, ηλικίας 54 και 20 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι συλληφθέντες, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο, δεν σταμάτησαν σε σήμερα της αστυνομίας, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες απέρριψαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου, μία σακούλα, η οποία περιείχε τρία δέματα χασίς συνολικού βάρους 3.221 γραμμαρίων.

Τελικά η αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, στην οδό Πολυτεχνείου, κόμβος Ωραιοκάστρου, όπου βρέθηκαν επιπλέον, στην κατοχή του 54χρονου το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και στην κατοχή του 20χρονου ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.