Skip to main content

Τρένο από Θεσσαλονίκη για Δράμα ακινητοποιήθηκε στο Κιλκίς - Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Όλοι οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να κατέβουν από τα βαγόνια του τρένου για να μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία της «Hellenic train» λόγω βλάβης

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία των επιβατών της αμαξοστοιχίας 1632, η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη στις 16:05 με κατεύθυνση τη Δράμα.

Σύμφωνα με τους επιβάτες, λόγω τεχνικού προβλήματος της αμαξοστοιχίας, το δρομολόγιο διεκόπη καθώς παρουσιάστηκε βλάβη με αποτέλεσμα το τρένο να ακινητοποιηθεί στο Κιλκίς.

Όλοι οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να κατέβουν από τα βαγόνια του τρένου για να μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία της «Hellenic train», προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Επιβάτης του τρένου, μιλώντας στο Infonews24.gr, ανέφερε πως «είναι άγνωστο το πότε θα έρθει το λεωφορείο, δεν θα μας έχει ενημερώσει κάνεις και η ταλαιπωρία είναι μεγάλη». Ο ίδιος τονίζει πως συχνά παίρνει αυτό το τρένο για να κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο και κάθε φορά παρουσιάζει προβλήματα. «Είτε κάνει 3 και 4 ώρες για να φτάσει στη Ροδόπολη είτε διακόπτεται και έρχεται λεωφορείο για να συνεχιστεί το ταξίδι» αναφέρει χαρακτηριστικά.