Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι, παρά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, τα δρομολόγια των ημερών αυτών θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγια αύριο Τρίτη 5 Νοεμβρίου, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την επόμενη Τρίτη 12 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τις ίδιες ημερομηνίες που οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό έχουν προαναγγείλλει κινητοποιήσεις με τη μορφή στάσεων εργασίας και απεργιών, με κύριο αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Παρ' όλα αυτά, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της σήμερα το επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια των ημερών αυτών θα πραγματοποιηθούν κανονικά.  

Για αύριο Τρίτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας κατά τις ώρες:

- 05.00 έως 08.00.

- 13.00 έως 16.00.

- 21.00 έως 24.00.

Παράλληλα, η ΠΟΣ έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε δύο 24ωρες απεργίες, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) κάνει λόγο για «ανεπίτρεπτη κωλυσιεργία» της διοίκησης της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως προς το ζήτημα της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας η οποία έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κι έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην καλύπτονται από Σ.Σ.Ε., «θέτοντας σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον, ενόψει μάλιστα της συγχώνευσης της εταιρείας που πρόσφατα εξαγγέλθηκε».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ