Skip to main content

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καθυστερήσεις σε αμαξοστοιχίες Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Αθήνας

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια 884 & 885, Αθήνα - Καλαμπάκα και Καλαμπάκα - Αθήνα, αντίστοιχα, οι οποίες πιθανόν να αγγίζουν τα 30 λεπτά.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σε ορισμένα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Αθήνας - Θεσσαλονίκης - Αθήνας, λόγω εργασιών στο τμήμα γραμμής μεταξύ Αλιάρτου – Τιθορέας, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια 884 & 885, Αθήνα - Καλαμπάκα και Καλαμπάκα - Αθήνα, αντίστοιχα, οι οποίες πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις να αγγίζουν τα 30 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, οι εργασίες στο τμήμα γραμμής μεταξύ Αλιάρτου – Τιθορέας (που εκτελούνται ήδη από τις 10.02.2020, από τον διαχειριστή της υποδομής ΟΣΕ, για την αντικατάσταση στρωτήρων) ελάχιστα επηρεάζουν τους δρομολογιακούς χρόνους των αμαξοστοιχιών Αθήνας - Θεσσαλονίκης - Αθήνας.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια 884 & 885, Αθήνα - Καλαμπάκα και Καλαμπάκα - Αθήνα, αντίστοιχα, οι οποίες πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις να αγγίζουν τα 30 λεπτά.
 
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση που επιδεικνύει όσο διαρκούν οι εργασίες συντήρησης της υποδομής, απαραίτητες για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.