Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΟΜΑΛΟΠΟΕΙΤΑΙ Η ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πλέον όλες οι αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα γίνονται ξανά με ηλεκτροκίνητες μηχανές έλξης

Τέθηκε σε επαναλειτουργία από τον διαχειριστή της υποδομής (Ο.Σ.Ε), η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα μεταξύ Αγ. Στέφανος – Οινόη, με αποτέλεσμα τη σταδιακή ομαλοποίηση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Πλέον όλες οι αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα γίνονται ξανά με ηλεκτροκίνητες μηχανές έλξης, επαναφέροντας τον χρόνο του ταξιδιού στον αρχικό τους προγραμματισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτροκίνηση είχε διακοπεί εξαιτίας της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. να παρουσιάζουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και σε ορισμένα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνα – Χαλκίδα.

Επίσης, επισημαίνεται ότι εξακολουθεί να υπάρχει μονοδρόμηση (μονή γραμμή) κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδνες – Αυλώνα και Τιθορέα – Οινόη, λόγω τεχνικών εργασιών στην υποδομή, με συνέπεια πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις σε ορισμένα δρομολόγια.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. από την πρώτη στιγμή και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της, καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, με κύριο μέλημά της την απόλυτη ασφάλεια του ταξιδιού», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ