Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ

Η ομάδα της Α1 μπάσκετ των ανδρών ανακοίνωσε σήμερα ότι διενεργεί τακτικά ελέγχους από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν 3 θετικά

Τρία κρούσματα κορωνοϊού ανιχνεύθηκαν στο Λαύριο. Η ομάδα της Α1 μπάσκετ των ανδρών ανακοίνωσε σήμερα (16/10) ότι διενεργεί τακτικά ελέγχους και πως στον τελευταίο «από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν 3 θετικά». Η ανακοίνωση προσθέτει ότι πρόκειται για δύο ασυμπτωματικά περιστατικά και ένα με θετική συμπτωματολογία και πως θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια των τακτικών και επαναλαμβανομένων covid test που πραγματοποιεί η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ Megabolt, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη χθεσινή και σημερινή εξέταση, από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν 3 θετικά, εκ των οποίων τα δύο είναι ασυμπτωματικα περιστατικά και το ένα με θετική συμπτωματολογία.

O επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ομάδας Dr Ζακ Μελάγιες, έχει ήδη ενημερώσει τηλεφωνικά τον ΕΟΔΥ, ο οποίος θα ενημερωθεί σχετικά και από τον ΗΔΙΚΑ μέσω της κλινικής που διενεργεί τα τεστ, έτσι ώστε να προβεί σε ενέργειες αρμοδιότητάς του.

Οι πάσχοντες έχουν ενημερωθεί και θα ακολουθηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ για διαχείριση κρούσματος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ