Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ

Παράλληλα, η Γαλακτοβιομηχανία ανανέωσε τις συσκευασίες των παραδοσιακών κίτρινων τυριών της, δίνοντας μία νέα μοντέρνα αισθητική.

Τρία νέα τριμμένα τυριά λανσάρει η γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου «ΔΩΔΩΝΗ». Πρόκειται για την «Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π», το «Κεφαλοτύρι» και το «Ανάμικτο τυρί».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, τα τυριά παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα και πρακτική συσκευασία που ανοίγει και κλείνει εύκολα, είναι ιδανικά για μακαρονάδες, πίτσες, πίτες και κάθε είδους αλμυρή τάρτα.

«Η Κεφαλογραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ, ένα προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, σύμφωνα με την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή που ανακάλυψε πρώτη η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ», αναφέρει η γαλακτοβιομηχανία και συνεχίζει:

«Το Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί σκληρό παραδοσιακό τυρί, με ξεχωριστή γεύση, αποκλειστικά από παστεριωμένο 100% Ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα. Τέλος, το Ανάμικτο τυρί ΔΩΔΩΝΗ με Κεφαλογραβιέρα, Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ και Ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ, είναι η ιδανική επιλογή για πιάτα με ακόμη πιο πλούσια και ξεχωριστή γεύση, που ικανοποιούν πλήρως ακόμα και τους πιο απαιτητικούς κριτές».

Παράλληλα, η Γαλακτοβιομηχανία ανανέωσε τις συσκευασίες των παραδοσιακών κίτρινων τυριών της - Γραβιέρα πρόβεια και αγελάδος, Κεφαλογραβιέρα και Κεφαλοτύρι – δίνοντας μία νέα μοντέρνα αισθητική που συνδυάζει την παράδοση και τις αξίες ΔΩΔΩΝΗ με το σήμερα.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα παραδοσιακά κίτρινα τυριά ΔΩΔΩΝΗ – Γραβιέρα πρόβεια, Γραβιέρα αγελάδος, Κεφαλογραβιέρα και Κεφαλοτύρι – και τα νέα τριμμένα τυριά ΔΩΔΩΝΗ, από 100% ελληνικό γάλα, στον πάγκο κοπής, αλλά και συσκευασμένα στα μεγαλύτερα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

«Διαθέτοντας περισσότερους από 5.500 Έλληνες παραγωγούς, σε 514 χωριά της Ελλάδας, η ΔΩΔΩΝΗ διευρύνει σταθερά το χαρτοφυλάκιο των αγνών προϊόντων της, το οποίο σήμερα μετράει περισσότερους από 80 ξεχωριστούς κωδικούς, προσφέροντας στους καταναλωτές ποιοτικά, αγνά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Στη ΔΩΔΩΝΗ εμπλουτίζουμε σταθερά την ποικιλία των προϊόντων μας, ικανοποιώντας πλήρως τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις για ποιοτικά, παραδοσιακά, αγνά προϊόντα», δήλωσε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Μιχάλης Παναγιωτάκης.

«Τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση, τη γεύση του καλού, χάρη στο 100% ελληνικό γάλα που συλλέγουμε καθημερινά και στη φιλοσοφία μας να παράγουμε όλα μας τα προϊόντα σαν να προορίζονταν για δικούς μας ανθρώπους, τις δικές μας οικογένειες», τόνισε ο κ. Παναγιωτάκης και κατέληξε: «Τα νέα τριμμένα παραδοσιακά τυριά ΔΩΔΩΝΗ ήρθαν στην ελληνικά αγορά για να προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες διατροφικές επιλογές και λύσεις, όπως αυτές που προφέρει η ΔΩΔΩΝΗ εδώ και 54 χρόνια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ