Skip to main content

Τρία παιδιά από το Ωραιόκαστρο κατέκτησαν την κορυφή σε πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής

Συγχαρητήρια από τον Παντελή Τσακίρη σε μαθητές από τον δήμο Ωραιοκάστρου που κατέκτησαν την κορυφή σε πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής

Τον Θανάση Χριστοδούλου, την Ελένη Σαμαρά και την Ειρήνη Τσίτρου, παιδιά που κατοικούν στον δήμο Ωραιοκάστρου και κατέκτησαν την κορυφή σε πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής, συνάντησε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης, και τους εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τις επιτυχίες τους.

«Θέλω να σας συγχαρώ για τις σπουδαίες διακρίσεις σας! Μας κάνετε περήφανους και αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους του τόπου μας. Αποδεικνύετε πως με τη συνδρομή των γονιών και των προπονητών σας μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και με σκληρή προσπάθεια να κατακτήσετε την κορυφή. Ως διοίκηση στον Δήμο Ωραιοκάστρου είμαστε στο πλευρό σας και αναδεικνύοντας την επιτυχία σας ενθαρρύνουμε όλα τα παιδιά του Δήμου μας να προσπαθούν να αξιοποιούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τα τρία παιδιά.

Ο κ. Τσακίρης συνεχάρη επίσης τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Βουδούρη, ο οποίος προπονεί τον Θανάση, την Ελένη και την Ειρήνη, καθώς επίσης και τους γονείς των τριών παιδιών.

Ο νεαρός σκοπευτής και οι νεαρές σκοπεύτριες ευχαρίστησαν από την πλευρά τους τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και ανέφεραν πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο για να πετύχουν κι άλλες διακρίσεις.

Ο Θανάσης Χριστοδούλου και η Ελένη Σαμαρά συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής Αεροβόλων Όπλων στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων. Ο Θανάσης κατέλαβε την πρώτη θέση και έλαβε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι εφήβων, όπως επίσης κατέλαβε την πρώτη θέση μαζί με τους Κωνσταντίνο Λάζο και Δημοκράτη Μποζίνη με το ομαδικό της «Ανδρομέδας». Η Ελένη Σαμαρά μαζί με την Χριστίνα Κακάνη και την Σοφία Καζάκου κατέκτησαν την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων με το ομαδικό της «Ανδρομέδας». Η Ειρήνη Τσίτρου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι παίδων - κορασίδων και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος.