Skip to main content

Οδηγός: Πώς να ξεκινήσεις τη δική σου σειρά καλλυντικών

Ένας οδηγός για να δημιουργήσεις το δικό σου brand name καλλυντικών και μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τις εταιρείες καλλυντικών φασόν.

Αγαπάς πολύ τα καλλυντικά και ονειρεύεσαι κάποια στιγμή να δεις το δικό σου brand name να φιγουράρει πάνω σε μια ετικέτα;

Χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης στο κέντρο αισθητικής σου και σκέφτεσαι πόσο ωραίο θα ήταν τα προϊόντα αυτά να ήταν με τη δική σου επωνυμία;

Είσαι πωλητής/πωλήτρια με πελάτες που σε εμπιστεύονται και θα ήθελαν πολύ να αγοράσουν ένα δικό σου προϊόν;

Ε λοιπόν αυτό το άρθρο γράφτηκε ακριβώς για εσένα... Διότι για να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα χρειάζονται μερικές αποφάσεις, λίγο ρίσκο και κυρίως οι πληροφορίες που θα διαβάσεις σε αυτό το άρθρο-οδηγό!

Γνωρίζεις τι είναι τα καλλυντικά φασόν ή αλλιώς καλλυντικά ιδιωτικής ετικέτας;

Μια εταιρεία καλλυντικών αναλαμβάνει την παραγωγή των προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης που επιθυμείς και αυτά πωλούνται στην αγορά με το δικό σου Brand Name. Η δική σου σειρά καλλυντικών βρίσκεται στο ράφι χωρίς να επενδύσεις χρόνο και χρήμα σε έρευνα, δοκιμές, ελέγχους και παραγωγή... χρειάζεται μόνο να βρεις τη σωστή εταιρεία παραγωγής καλλυντικών, κατά προτίμηση μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών με πολλά χρόνια εμπειρίας.

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι… «Πώς να ξεκινήσω τη δική μου εταιρεία καλλυντικών από το μηδέν; Όλα μου φαίνονται βουνό…» Μόλις πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις, τρία μόνο βήματα σε χωρίζουν από το να αποκτήσεις την δική σου σειρά καλλυντικών... και θα τα αναλύσουμε ένα-ένα.

Βήμα 1 - Πρέπει να αποφασίσεις το είδος των καλλυντικών που θα δημιουργήσεις!

Αρκεί να απαντήσεις σε ορισμένες απλές ερωτήσεις και έχεις ολοκληρώσει το πρώτο βήμα.

Ποια είναι η αγορά στην οποία στοχεύεις;

Ποια claims/ιδιότητες θέλεις να έχει το προϊόν ή η σειρά σου;

Ποια θέλεις να είναι τα βασικά συστατικά του/της;

Υπάρχουν κάποιοι ισχυρισμοί που θέλεις να προβάλεις στην ετικέτα σου;

Δεν πιστεύω να αγχώθηκες; Ξέρω ότι ξεκινάς από το μηδέν και όλα σου φαίνονται βουνό, αλλά πάμε να διώξουμε το σύννεφο με ένα απλό παράδειγμα. Τι λες για μια φανταστική unisex σειρά περιποίησης προσώπου με στόχο την ενυδάτωση των πελατών σου και σαν βασικό συστατικό το αγαπημένο μας ελαιόλαδο... Αυτό είναι μια εκπληκτική αρχή και στη συνέχεια μπορείς να προσθέτεις νέα προϊόντα και κωδικούς μέχρι να ολοκληρώσεις την 100% ελληνική σειρά καλλυντικών σου.

Σου φαίνεται η ετικέτα σου κενή; Η εταιρεία που θα συνεργαστείς μπορεί να σου προτείνει και τι θα αναγραφεί στην ετικέτα σου αλλά και τα πάντα γύρω από τις νομικές σου υποχρεώσεις. Τι θα αναγράφεται λοιπόν στην ετικέτα σου και ποιος θα αναλάβει το λογότυπο; Υπάρχουν οι ισχυρισμοί που βασίζονται στα συστατικά και οι ισχυρισμοί του τελικού προϊόντος. Για παράδειγμα τα προϊόντα σου μπορούν να είναι… με bio certified συστατικά, Sulfate-Free και υποαλλεργικά. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου επιθυμία και στρατηγική!

Τέλος, πού θα μπορεί κανείς να βρει το προϊόν σου; Θα ήταν χρήσιμο να προσδιορίσεις τον τρόπο πώλησης των προϊόντων σου, π.χ. μέσω κάποιου δικτυού πωλήσεων, μέσω eshop ή μέσω φυσικών καταστημάτων.

Βήμα 2 - Βρες την σωστή εταιρεία καλλυντικών φασόν!

Το σχέδιό σου για να δημιουργήσεις την δική σου σειρά καλλυντικών είναι έτοιμο και μένει, μόνο, να βρεις τον τρόπο; Τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα και έχουν ως εξής:

1. Μετά από καλή αναζήτηση βρίσκεις μια ελληνική εταιρεία παραγωγής καλλυντικών!
2. Συμπληρώνεις την ειδική φόρμα που οφείλουν να σου παρέχουν.
3. Ένας εκπρόσωπός θα σε καλέσει ώστε να συζητήσετε το όραμά σου. Αν είναι εφικτό να επισκεφτείς το χώρο παραγωγής της εταιρείας με καλλυντικά ιδιωτικής ετικέτας, ακόμη καλύτερα.
4. Η εταιρεία θα ήταν καλό να έχει πολυετή εμπειρία στην παραγωγή καλλυντικών και να σε συμβουλέψει - ενημερώσει για ότι χρειάζεσαι. Αν η εμπειρία αφορά όλα τα είδη καλλυντικών: περιποίηση αντρών και γυναικών, προϊόντα σώματος, προσώπου και μαλλιών, δημιουργία σαπουνιών, τόσο το καλύτερο.
5. Ήρθε η στιγμή που, είμαστε σίγουροι, ότι περίμενες από την αρχή… Η πλήρως καταρτισμένη επιστημονική ομάδα της εταιρείας παραγωγής που θα επιλέξεις θα μελετήσει το όραμα σου, θα πραγματοποιήσει την απαραίτητη έρευνα και θα ξεκινήσει την ανάπτυξη των προϊόντων σου ΑΜΕΣΑ!
6. Σε λίγες μέρες τα πρώτα δείγματά σου θα είναι στα χέρια σου, ενημερώνεις για τυχόν αλλαγές ή για οτιδήποτε σε προβληματίζει και προχωράτε. Αυτό ήταν!

Η δική μας πρόταση; H ελληνική εταιρεία καλλυντικών PROPHARM με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία καλλυντικών και τα καλλυντικά ιδιωτικής ετικέτας, για τα μεγαλύτερα ελληνικά brands. Σου εγγυόμαστε ότι το τελικό προϊόν θα είναι ακριβώς όπως το ονειρευόσουν- αν όχι και καλύτερο. Η εταιρεία PROPHARM είναι υπερήφανη για την ποιότητα των προϊόντων της!

Βήμα 3 – Το προϊόν σου είναι έτοιμο τώρα πάρε την βοήθεια του κοινού!

Η εταιρεία που συνεργάζεσαι έχει αναλάβει για εσένα όλη τη γραφειοκρατία και έχει μείνει το δημιουργικό κομμάτι! Δειγμάτισε το ολοκαίνουριο προϊόν σου σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, σε υπάρχοντες ή μελλοντικούς πελάτες, σε συνεργάτες και σε φίλους. Σημείωσε τις παρατηρήσεις τους, ανέλυσε τις αντιδράσεις τους και τις προτιμήσεις τους και άκουσε όσα έχουν να σου πουν. Ο δρόμος σου για την επιτυχία δεν θα είναι εύκολος, θα είναι όμως σίγουρος!

Έφτασε η στιγμή – η δική σου στιγμή. Το ταξίδι σου ξεκινά και να θυμάσαι ότι αν για συνοδοιπόρους έχεις τους σωστούς συνεργάτες που θα σε καθοδηγήσουν και θα σε συμβουλέψουν σε επίπεδο εμπορικό και σε επίπεδο marketing η νέα σου σειρά καλλυντικών θα πάει μπροστά! Ακολούθησε τα όνειρα σου…αυτά ξέρουν τον δρόμο.

Καλλυντικά Ιδιωτικής Ετικέτας PROPHARM – Ποιοι είναι και γιατί να τους εμπιστευτείς;

H PROPHARM ιδρύθηκε με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία καλλυντικών. Εδώ και χρόνια προσφέρει στους καταναλωτές καλλυντικά προϊόντα άριστης ποιότητας που παρασκευάζονται με τα πιο ευεργετικά βότανα και φυτά της μεσογειακής φύσης και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις ομορφιάς, παράγουν διαρκώς νέα προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα και την γυναίκα, ενώ έχουν ήδη στο ιστορικό τους ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες σειρές ιδιωτικής ετικέτας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλα τα προϊόντα αλλά και τα φασόν που δημιουργούν πριν διατεθούν προς πώληση, ελέγχονται και παράγονται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο σχετικά με την Ορθή Βιομηχανική Πρακτική στις Εταιρείες Καλλυντικών της Ε.Ε., GMP ISO 22716.
 
Αν λοιπόν θέλεις να μπεις σε αυτόν τον επιχειρηματικό δρόμο στον κόσμο της ομορφιάς...

Μάθε περισσότερα εδώ ή συμπλήρωσε την φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σου, κάλεσε τους στο 23410 70227 ή στείλε τους email στο info@propharm.com.gr με θέμα «Facon».

Στην οικογένεια της PROPHARM ανήκουν ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες σειρές ιδιωτικής ετικέτας σε Ελλάδα και εξωτερικό... Μπες στον πιο κερδοφόρο κλάδο, αυτόν της ομορφιάς και της περιποίησης, και ξεκίνησε το νέο σου brand καλλυντικών τώρα.