Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Τα δύο ακίνητα θα χρησιμοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς ενώ τα 28 ακίνητα αποτελούν κοινόχρηστους χώρους, όπως πλατείες και παιδικές χαρές.

Τριάντα ακίνητα που ανήκαν στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης παραχωρήθηκαν δωρέαν στον δήμο Καλαμαριά με αποφάσεις της υπουργού Εφης Αχτσιόγλου, οι οποίες δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τα δύο ακίνητα θα χρησιμοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς ενώ τα 28 ακίνητα αποτελούν κοινόχρηστους χώρους, όπως πλατείες, χώροι πρασίνου και παιδικές χαρές.

«Η παραχώρηση των ακινήτων ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς επίμονων διεκδικήσεων, παρεμβάσεων και συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου και των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Καλαμαριάς», σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς. 

«Τα παραπάνω ακίνητα θα αξιοποιηθούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Καλαμαριάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια διεκδίκησης και άλλων ελεύθερων χώρων για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ευχαριστούμε την αρμόδια υπουργό κ. Αχτσιόγλου για τη θετική ανταπόκρισή της στο δίκαιο αίτημά του Δήμου μας», δήλωσε με τη σειρά του ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης. 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ