Skip to main content

Τριανταφυλλίδης: Ο κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη

«Ιδιωτικοποίηση παντού, στο Μετρό, στον ΟΑΣΘ, στα πρώην στρατόπεδα, παντού. Όλα τα "σφάζει", Όλα τα "μαχαιρώνει"», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από την Ελλάδα της εθνικής Ανοσίας, στην Ελλάδα της εθνικής Αναισθησίας και της εθνικής Ανοησίας. Αυτό το σχήμα περιγράφει τα έργα και τις  ημέρες του κ. Μητσοτάκη, από την εθνική Ανοσία, στην εθνική Αναισθησία και στην εθνική Ανοησία. Κορόιδευε τους μουσαμάδες και τώρα επιχειρεί να μας εμπαίξει, λέγοντας ότι το Μετρό θα είναι έτοιμο στην ώρα του, δηλαδή μετά από τρία χρόνια. Τι να περιμένει η Θεσσαλονίκη από τον κ. Μητσοτάκη;» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Τριανταφυλλίδης, «ο κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη. Ιδιωτικοποίηση παντού, στο Μετρό, στον ΟΑΣΘ, στα πρώην στρατόπεδα, παντού. « Όλα τα "σφάζει", Όλα τα "μαχαιρώνει"».

Αναφερόμενος στο ζήτημα του ΟΑΣΘ ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε πως «πάγωσαν τους διαγωνισμούς που είχε προκηρύξει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για 300 νέους οδηγούς και 300 καινούργια λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που είχαν προχωρήσεις και πήγαμε στο μοντέλο "Νέα Δημοκρατία-business as usual". Και δεν τους άρκεσε ο ΟΑΣΘ, αυτό το ανοιχτό σκάνδαλο, όπου τις ζημίες τις χρεώνεται το κράτος και τα κέρδη τα μοιράζονται οι μέτοχοι. Θέλουν αυτό το μοντέλο του ΟΑΣΘ να το υιοθετήσουν και για το Μετρό. «Βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά». Δήλωσε ικανοποιημένος ο κ. Μητσοτάκης από την πορεία των έργων στη Θεσσαλονίκη, ότι είναι εντός χρονοδιαγράμματος. Μετρό είπε στη Θεσσαλονίκη το 2023. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των Θεσσαλονικέων σε όλο της το μεγαλείο».