Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;

«Δεν είναι εμπαιγμός να έχεις ψηφίσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και την ίδια στιγμή να μην έχεις εμβολιαστεί ο ίδιος;» είπε ο βουλευτής.

Για «κοροϊδία», «εμπαιγμό»  και «μεγίστη υποκρισία» της ΝΔ έκανε λόγο ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης  αναφερόμενος σε τρεις βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αλλά οι ίδιοι φέρεται να παραμένουν ανεμβολίαστοι.

«Δεν είναι εμπαιγμός να έχεις ψηφίσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και την ίδια στιγμή να μην έχεις εμβολιαστεί ο ίδιος; Πως, λοιπόν, όταν ο ίδιος έχεις ψηφίσει την υποχρεωτικότητα ζητάς από τους άλλους να κάνουν κάτι και μάλιστα υποχρεωτικά, το οποίο δεν έχεις κάνει στον εαυτό σου;» αναρωτήθηκε μιλώντας σήμερα στο Open ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέχισε δε ο κ. Τριανταφυλλίδης: «Οι εκπρόσωποι της ΝΔ συνεχίζουν την αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Είναι Κυβέρνηση και πρέπει να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που ενώνουν και δεν χωρίζουν τον κόσμο. Εμείς λέμε ΝΑΙ στον εμβολιασμό αλλά ΟΧΙ στον διχασμό. Όσοι είμαστε υπέρ της καθολικότητας του εμβολιασμού, είμαστε αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα γιατί αυτή συσπειρώνει τους αρνητές και οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα. Το αποφασίζομεν και διατάσσομεν και τα τιμωρητικά μέτρα, "θα σας πατάξομεν", "θα σας απολύσομεν", θα σας "απομονώσομεν", εξοργίζουν τους πολίτες. Θέλει διάλογο και πειθώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ