Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
x
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ Α' ΚΑΙ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (1/9)
Ο Νίκος Παρασκευόπουλος τίθεται επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Α' Θεσσαλονίκης. Σε εκλόγιμη θέση στη Β' Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Μάρδας.
Επικεφαλής της ΝΔ στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης τίθεται ο Κώστας Καραμανλής, και σε αυτό της Β' Θεσσαλονίκης ο Θεόδωρος Καράογλου.
Ο Αντώνης Γρέγος και ο Φώτης Γραικός είναι οι επικεφαλής στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.
Στη λίστα της Α' Θεσσαλονίκης του Ποταμιού είναι επικεφαλής ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ στο ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Μάρκου.
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Α' Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι ο Γιάννης Δελής, και στη Β' Θεσσαλονίκης ο Θανάσης Βαρδαλής.
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Α' Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ είναι ο Κώστας Ζουράρης, ενώ σε αυτό της Β' Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Λαζαρίδης.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Α' Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικεφαλής στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.