Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
x

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ BMW ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ AE

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Παπαδόπουλος ΑΕ συνοδεύονται από 24μηνη εγγύηση και δεν έχουν ανάγκη συντήρησης για 6 μήνες ή 10.000 χλμ

To τριήμερο 1, 2 και 3 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Παπαδόπουλος AE, στο 16o χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, για εκείνους που ενδιαφέρονται για ένα πραγματικά ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ΒΜW.

Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχει σημαντικός αριθμός μεταχειρισμένων BMW, τα οποία μέσω του προγράμματος BMW Premium Selection έχουν περάσει από αυστηρό διεξοδικό έλεγχο 360 μοιρών και πληρούν στο ακέραιο τα αυστηρά πρότυπα προϊόντων της BMW. Παράλληλα και καθώς πρόκειται για αυτοκίνητα σχεδόν καινούρια, συνοδεύονται από 24μηνη εγγύηση και δεν έχουν ανάγκη συντήρησης για 6 μήνες ή 10000 χλμ. Πολύ σημαντικό είναι και το ότι μπορούν να αποκτηθούν με προσφορές χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης, ενώ όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου έχει ελεγχθεί διεξοδικά.

Γνωρίστε και οδηγήστε τα ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του προγράμματος BMW Premium Selection, την Παρασκευή 1 και το ΣαββατοΚύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα στην Παπαδόπουλος ΑΕ, το Συνεργάτη BMW Premium Selection στη Θεσσαλονίκη, στο 16ο χλμ Εθνικής Οδού, Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και επωφεληθείτε από τις σημαντικές προσφορές.

Για πληροφορίες καλέστε στο 2310 478100. Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bmw-papadopoulos.gr και ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα BMW Premium Selection.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ