Skip to main content

Τρίκαλα: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 16χρονης (vid)

Με θάρρος υπέμειναν την τελευταία πράξη του δράματος οι γονείς της και τα αδέρφια της, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη 16χρονη από τα Τρίκαλα, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 15/07 έξω από εκκλησάκι στον λόφο του Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με το TV10.gr, η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας, παρουσία αρκετών παιδιών και φίλων της αδικοχαμένης 16χρονης.

Με θάρρος υπέμειναν την τελευταία πράξη του δράματος οι γονείς της και τα αδέρφια της, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα TV10.gr, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης 16χρονης, Δημήτρη Σαμαρτζή, η 16χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις συμβατές από πτώση, ενώ πλέον μένει να διερευνηθεί ο λόγος που οδήγησε στην πτώση, δηλαδή αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

«Το κοριτσάκι μας δεν αυτοκτόνησε. Το σκότωσαν και πέταξαν το άψυχο σώμα στο προαύλιο της εκκλησίας», υποστηρίζουν οι γονείς της νεαρής κοπέλας.

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα αναφέρει «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος, συμβατές με πτώση εξ ύψους». Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η 16χρονη «έφερε βαριές κακώσεις στο κρανίο και στον θώρακα, συμβατές με πτώση εξ ύψους», ενώ τόνισε ότι αναμένονται οι τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις το επόμενο διάστημα. Σημειώνεται πως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με τη 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα, λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.