Skip to main content

Τρίκαλα: Πέθανε από κορωνοϊό ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας

Ο αρχιμανδρίτης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων τις τελευταίες εβδομάδες, όπου και κατέληξε - Η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Έπειτα από πολλές ημέρες μάχης σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έφυγε από την ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό, ο αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή του αρχιμανδρίτη, θα τελεσθεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την Μεγάλη Τρίτη στις 10.30 π.μ., στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο αρχιμανδρίτης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων τις τελευταίες εβδομάδες, όπου και κατέληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης;

«Ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ότι, εκοιμήθη εν Κυρίω ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή του μακαριστού πλέον Αρχιμανδρίτου, θα τελεσθεί την Μ. Τρίτη στις 10.30 π.μ., στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας, τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά της COVID-19.

Επισημαίνεται ότι, κατά την διάρκεια της ακολουθίας, εντός του Ιερού Ναού θα ευρίσκεται μόνον ο Σεβασμιώταστος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και οι εντεταλμένοι Ιερείς, λόγω των ως άνω αναφερομένων μέτρων προστασίας».