Skip to main content

Τρίκαλα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης

Η νεκροψία που πρόκειται να γίνει σήμερα αναμένεται να δείξει εάν τα χτυπήματα που έφερε η έφηβη προκλήθηκαν απο δεύτερο άτομο.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα αναμένουν οι αστυνομικοί και η οικογένεια της έφηβης από τα Τρίκαλα, προκειμένου να πάρουν απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα που εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα, αναφορικά με τον θάνατο της 16χρονης .

Η έρευνα της αστυνομίας έχει συγκεντρώσει πολύτιμα στοιχεία, ωστόσο το αποτέλεσμα της νεκροψίας και ιδιαίτερα αν τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα, ήταν αποτέλεσμα της πτώσης ή προκλήθηκαν από δεύτερο άτομο, θα δώσουν σαφή κατεύθυνση και ενδεχομένως να εξιχνιάσουν την υπόθεση θρίλερ, όπως εξελίσσεται στην πόλη της Θεσσαλίας.

Η δικογραφία που σχηματίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος των Τρικάλων, δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού περιμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης και έρευνας που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζητάει επίμονα από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ υπογραμμίζει πως το παιδί τους το σκότωσαν και ο θάνατός του δεν προήλθε από αυτοκτονία.

Μάλιστα, αξιοσημείωτα είναι ορισμένα ερωτήματα που θέτουν οι γονείς, όπως το γιατί ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί δακτυλοσκόπηση στην σκαλωσιά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κορίτσι ανέβηκε μονάχη η με κάποιον άλλον.

Επίσης άλλο ένα σοβαρό στοιχείο είναι, πως η 16χρονη στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κάποιες φορές το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, κάνοντάς τους ορισμένα παράπονα, ενδεχομένως μετά από κάποια προβλήματα ή και φοβίες που μπορεί να είχε την περίοδο εκείνη και σε βάθος ενός έτους.

Στο σημείο αυτό, οι γονείς τονίζουν ότι, θα έπρεπε η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, να ανοίξει το βιβλίο συμβάντων και να δει τι συνέβη σε αυτό σε βάθος ενός έτους, αναφορικά με τα στοιχεία της 16χρονης.