Skip to main content

Τρίκαλα: Στον Μύλο των Ξωτικών ξεναγήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, σχολιάζοντας πως τα Τρίκαλα δεν είναι μόνο έξυπνη αλλά και ευαίσθητη πόλη.

Στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα βρέθηκε απόψε στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός αρχικά από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο «Κέντρο Κοινότητας» του δήμου και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη Βέρα Ντάκου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

«Όχι μόνο έξυπνη, αλλά και ευαίσθητη πόλη τα Τρίκαλα» σημείωσε ο πρωθυπουργός. Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, τον βουλευτή Θανάση Λιούτα, τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και άλλα στελέχη έφτασε στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών».

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο Κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στον παραμυθένιο χώρο και ζήτησε να περιηγηθεί σε όλους τους χώρους, ενώ δεν έλειψαν οι σέλφι με τους παρευρισκόμενους πολίτες αλλά και οι φωτογραφίες με κοπέλες που είχαν ντυθεί ξωτικά.

Δείτε τις φωτογραφίες και τo βίντεο του trikalavoice.gr: