Skip to main content

Τριπλή βράβευση για τη Μασούτης στα Business IT Excellence Awards

Η γνωστή αλυσίδα λιανεμπορίου κατέκτησε τρία βραβεία στα Business IT Excellence Awards 2019 για ισάριθμα έργα πληροφορικής.

Τρία βραβεία κατέκτησε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Business IT Excellence Awards 2019 για ισάριθμα έργα πληροφορικής.

Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε στην ενότητα Business Intelligence & Analytics. Αντικείμενο του έργου ήταν η προσωποποιημένη προσέγγιση και ικανοποίηση των ιδιαίτερων και διακριτών αναγκών των πελατών των καταστημάτων της εταιρείας, η οποία έγινε εφικτή αναπτύσσοντας Artificial Intelligence τεχνικές και εφαρμόζοντας στατιστικούς αλγορίθμους σε μεγάλο όγκο δεδομένων.

Με αργυρό βραβείο διακρίθηκε στην ενότητα Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών για το ExpApp. Μια εφαρμογή που δημιουργεί ένα ψηφιακό γραφείο/σύμβουλο στα χέρια των υπευθύνων ανάπτυξης δικτύου ειδικών συνεργατών.

Δεύτερο αργυρό βραβείο κατέκτησε στην ενότητα Business Performance Management για το MasTiming. Μια εφαρμογή που εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο όλους τους οικονομετρικούς δείκτες που επηρεάζονται τη στιγμή της πώλησης.

Τα βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβαν: Ο Σάββας Τορτοπίδης, Διευθυντής πληροφορικής, ο Κυριάκος Παντουβάκης, Analytics Manager, η Ελευθερία Μάττα, Data Analyst και ο Νίκος Παπαδόπουλος, Programmer/Analyst. Η τελετή απονομής των Impact BITE Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 στο Μουσείο Οίνου και διοργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά από Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Στην τελετή, την οποία παρακολούθησαν 580 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν και φέτος οι βέλτιστες πρακτικές και τα καινοτόμα έργα ΤΠΕ της χρονιάς.