Skip to main content

Τρεις νέες παραδοσιακές, χειροποίητες πίτες που θα λατρέψετε από την Ioniki

Παραδοσιακή Πίτα Μεσογειακή, Παραδοσιακή Πίτα με Κοτόπουλο και Bacon και Παραδοσιακή Πίτα με 4 Τυριά οι νέες γεύσεις από την Ioniki.

Στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Ioniki, που ξεπερνά τους 300 κωδικούς, προστέθηκαν 3 νέες παραδοσιακές, χειροποίητες πίτες που θα λατρέψετε για το υπέροχο χωριάτικο φύλλο, την γευστική αρμονία και το υπέροχο άρωμα που αναδύουν τα αγνά υλικά τους όλα κλεισμένα στο χέρι.

• Παραδοσιακή Πίτα Μεσογειακή
• Παραδοσιακή Πίτα με Κοτόπουλο και Bacon
• Παραδοσιακή Πίτα με 4 Τυριά

Αναλυτικά:

Παραδοσιακή Πίτα Μεσογειακή

Αγνά υλικά & μοναδικά αρώματα από τη Μεσόγειο κλεισμένα στο χέρι μέσα σε μία πίτα. Τραγανό χειροποίητο φύλλο και πλούσια γέμιση με την χαρακτηριστική γεύση φέτας Π.Ο.Π., κόκκινης & πράσινης πιπεριάς, ελιάς Καλαμών, ντομάτας και ρίγανης.

Παραδοσιακή Πίτα με Κοτόπουλο και Bacon

Μια ξεχωριστή συνταγή με εκλεκτό χωριάτικο φύλλο που πρωταγωνιστούν γευστικά ολόκληρα κομμάτια κοτόπουλου & αυθεντικό bacon. Ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που το κλείνουμε στο χέρι και θα σας εντυπωσιάσει σε κάθε μπουκιά!

Παραδοσιακή Πίτα με 4 Τυριά

Μέσα στο παραδοσιακό χωριάτικο φύλλο της Ioniki φωλιάζει η πλούσια γέμιση των 4 κίτρινων τυριών (Κεφαλοτύρι Λάρισας, Κασέρι Μυτιλήνης, Ημίσκληρο τυρί & Ένταμ) συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με αυθεντικές γεύσεις. Ιδανική υφή, υπέροχο χρυσό χρώμα και άρωμα που σε ταξιδεύει, όλα κλεισμένα με το χέρι, ακολουθώντας την παράδοση.

Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

«Οι παραδοσιακές πίτες παραμένουν οι αγαπημένες των καταναλωτών. Στην Ioniki το γνωρίζουμε καλά αφού εδώ και 30 χρόνια ανταμώνουμε την παράδοση!», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο:
2310 788120 ή στο info@ioniki.com