Skip to main content

Τρεις συλλήψεις για τυχερά παιγνίδια σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, προσωρινά διευθύνοντες το κατάστημα και 2 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Στον εντοπισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια προχώρησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, χθες βράδυ, στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, προσωρινά διευθύνοντες το κατάστημα και 2 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ελέγχονταν από 2 κεντρικές μονάδες – ηλεκτρονικούς υπολογιστές (server), ενώ σε δύο οθόνες εμφανίζονταν τυχερό παίγνιο και μονάδες πονταρίσματος.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 24 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
- 2 κεντρικές μονάδες (servers) με τα παρελκόμενά τους,
- 7 ειδικά τηλεχειριστήρια-πομποί για αλλαγή της κατάστασης των ηλεκτρονικών υπολογιστών,
- το χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ και
- χειρόγραφες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία αρχείου