Skip to main content

Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή - Αναζητείται τέταρτος άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο στην Αγίου Δημητρίου.

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη τριών ατόμων που κατηγορούνται για εμπλοκή στην επίθεση κατά του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που είχε χάσει τη ζωή του μετά από αγώνα στην Τούμπα, στην οδό Αγίου Δημητρίου, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή.

Ο Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ στις 27 Απριλίου, μετά τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, φορώντας διακριτικά της ομάδας του κυνηγήθηκε από αγνώστους στην περιοχή των Πανεπιστημίων και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου. Επτά μέρες νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος, όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, οι αρχές και η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξαν σε τέσσερα πρόσωπα που συνδέονται με την επίθεση στον Νάσο Κωνσταντίνου. Σήμερα εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή, έγιναν τρεις συλλήψεις (ο ένας αναζητείται ακόμη) και οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιόν του. Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν πολύ σοβαρές κατηγορίες όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κλπ.

Οι τρεις συλληφθέντες πήραν προθεσμία ως την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου προκειμένου να απολογηθούν.