Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
x

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»

Συνελήφθη ο 43χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και δύο πελάτες που έπαιζαν το παράνομο παιχνίδι.

Σε τρεις συλλήψεις για παράνομα «φρουτάκια» στην Καλαμάτα προχώρησαν χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, έναν 43χρονο Αλβανό και έναν 51χρονο υπήκοο FYROM , καθώς και έναν 55χρονο Έλληνα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο 43χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στον 51χρονο και στον 55χρονο.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 24,50 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ