Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Μάθετε πώς θα κάνετε το πολυπόθητο τροπικό χρώμα που αποκτήσατε το καλοκαίρι να διαρκέσει και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αυτό το καλοκαίρι αποκτήσατε το πολυπόθητο τροπικό μαύρισμα που τόσο πολύ επιθυμούσατε. Μάθετε πως μπορείτε να το κάνετε να διαρκέσει και να χαρείτε το σταρένιο χρώμα στην επιδερμίδα σας και τον χειμώνα.

Σωστή Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το νούμερο ένα μυστικό για να έχετε ένα υγιής δέρμα. Αν θέλετε το μαύρισμα σας να διαρκέσει φροντίστε ώστε το δέρμα σας να είναι πάντα ενυδατωμένο. Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ μία ενυδατική κρέμα σώματος και πείτε καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό.

Συχνή Απολέπιση

Η απολέπιση είναι το επόμενο σημαντικό βήμα για να έχει διάρκεια το καλοκαιρινό σας μαύρισμα. Μέσω της απολέπισης απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και έτσι το χρυσαφένιο χρώμα σας θα έχει τη διάρκεια που επιθυμείτε.

Βιταμίνη Α και Β καροτένιο

Το β-καροτένιο είναι μία λιποδιαλυτή αντιοξειδωτική ουσία, η οποία στο έντερο μετατρέπεται σε βιταμίνη Α και η οποία μπορεί να δώσει διάρκεια στο ηλιοκαμένο χρώμα του δέρματός σας. Εκτός από τα καρότα το β καροτένιο υπάρχει στα ροδάκινα, στα μάνγκο, στις κολοκύθες και στα τρόφιμα με πορτοκαλί απόχρωση. Επιπρόσθετα, μπορείτε να λάβετε και συμπληρώματα βιταμίνης Α πάντα όμως με την καθοδήγηση και τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού σας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ