Skip to main content

Τρεις τρόποι για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας και τον χειμώνα

Μάθετε πώς θα κάνετε το πολυπόθητο τροπικό χρώμα που αποκτήσατε το καλοκαίρι να διαρκέσει και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αυτό το καλοκαίρι αποκτήσατε το πολυπόθητο τροπικό μαύρισμα που τόσο πολύ επιθυμούσατε. Μάθετε πως μπορείτε να το κάνετε να διαρκέσει και να χαρείτε το σταρένιο χρώμα στην επιδερμίδα σας και τον χειμώνα.

Σωστή Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το νούμερο ένα μυστικό για να έχετε ένα υγιής δέρμα. Αν θέλετε το μαύρισμα σας να διαρκέσει φροντίστε ώστε το δέρμα σας να είναι πάντα ενυδατωμένο. Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ μία ενυδατική κρέμα σώματος και πείτε καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό.

Συχνή Απολέπιση

Η απολέπιση είναι το επόμενο σημαντικό βήμα για να έχει διάρκεια το καλοκαιρινό σας μαύρισμα. Μέσω της απολέπισης απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και έτσι το χρυσαφένιο χρώμα σας θα έχει τη διάρκεια που επιθυμείτε.

Βιταμίνη Α και Β καροτένιο

Το β-καροτένιο είναι μία λιποδιαλυτή αντιοξειδωτική ουσία, η οποία στο έντερο μετατρέπεται σε βιταμίνη Α και η οποία μπορεί να δώσει διάρκεια στο ηλιοκαμένο χρώμα του δέρματός σας. Εκτός από τα καρότα το β καροτένιο υπάρχει στα ροδάκινα, στα μάνγκο, στις κολοκύθες και στα τρόφιμα με πορτοκαλί απόχρωση. Επιπρόσθετα, μπορείτε να λάβετε και συμπληρώματα βιταμίνης Α πάντα όμως με την καθοδήγηση και τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού σας.