Skip to main content

Τρεις Βούλγαροι δικηγόροι επενδύουν σε ξενοδοχεία υπερπολυτελείας

Η βόρεια Ελλάδα προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον ομάδας Βούλγαρων δικηγόρων που πρόκειται να δημιουργήσουν τρεις ξενοδοχειακές μονάδες.

Η Βόρεια Ελλάδα μαγνητίζει Βαλκάνιους επιχειρηματίες και επαγγελματίες των λεγόμενων «ευγενών» επαγγελμάτων, που διαθέτουν κεφάλαια και επιλέγουν να τα τοποθετήσουν σε τουριστικές και άλλες real estate αναπτύξεις, σε «δύο βήματα απόσταση», πρακτικά, από τον κύριο τόπο κατοικίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μία ομάδα τριών Βούλγαρων δικηγόρων, έχει αποφασίσει μετά από έρευνα που έχει κάνει σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, να προχωρήσει στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου επενδυτικού project που θα αφορά στην κατασκευή τριών υπερπολυτελών ξενοδοχείων, σχέδιο που θα εκκινήσει άμεσα να υλοποιείται και θα ολοκληρωθεί στην επόμενη τριετία.

Σε τούτη τη φάση οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται, για λόγους προστασίας του επενδυτικού σχεδιασμού είναι περιορισμένες, αλλά η Voria.gr γνωρίζει ότι ήδη έχει αποκτηθεί ανενεργό ξενοδοχείο.

Οι επενδυτές σκοπεύουν να δημιουργήσουν τρία ξενοδοχεία, μεσαίας δυναμικότητας όσον αφορά τον αριθμό των δωματίων, δηλαδή περίπου 70- 80 δωματίων, αλλά μεγάλου μεγέθους έκαστο αφού τα δωμάτια θα είναι εμβαδού 40 τμ, 50 τμ ως και 60 τμ, δηλαδή όσο και ένα δυάρι διαμέρισμα πόλης.

Επίσης, στόχος είναι τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία να ξεχωρίζουν γιατί θα προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες σε ότι αφορά τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται και το ιδιαίτερο περιβάλλον που θα έχουν.

Η Βόρεια Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται και από την συγκεκριμένη περίπτωση, διαθέτει πολύτιμο δυναμικό το οποίο μπορεί να την ανεβάσει σημαντικά στον τουριστικό κλάδο και μάλιστα στο λεγόμενο ποιοτικότερο τμήμα της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς επενδύσεις σαν αυτή που σχεδιάζουν οι Βούλγαροι δικηγόροι απευθύνονται σε άτομα υψηλού εισοδήματος και βεβαίως υψηλών απαιτήσεων.

Στο νέο περιβάλλον για την τουριστική βόρεια Ελλάδα, κρίσιμο ρόλο παίζει η ανάπτυξη του αεροδρομίου «Μακεδονία», με την αναβάθμιση των υποδομών και με τις αεροπορικές συνδέσεις με περισσότερους προορισμούς του εξωτερικού.