Skip to main content

Τρίτη ημέρα άρσης του lockdown: Ουρές σε τράπεζες στη Θεσσαλονίκη

Κάποιοι έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν μη τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Ουρές πολιτών σχηματίστηκαν σε τράπεζες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ουρές σχηματίστηκαν για μία ακόμη φορά, σήμερα, 3η ημέρα εξόδου από την καραντίνα, σε υποκαταστήματα τραπεζών σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης με τους πολίτες να φορούν, μεν, μάσκες αλλά σε κάποιες περιπτώσεις να μην τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Χαρακτηριστικές ήταν οι περιπτώσεις με ουρές πολιτών που σχηματίστηκαν τόσο σε τράπεζες που λειτουργούν στην οδό Αριστοτέλους, όσο και στο ΙΚΑ, που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν και οι εκνευρισμοί καθώς μη σχηματίζοντας σωστά την ουρά κάποιοι διαμαρτύρονταν πως τους έπαιρναν τη σειρά.



Χωρίς βεβαιώσεις και χωρίς αποστολή sms, πλέον από τη Δευτέρα οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να βγαίνουν με περισσότερη …άνεση για να πραγματοποιήσουν τις δουλειές τους, ή έστω για να βολτάρουν με την παρουσία της αστυνομίας, πάντως, στο κέντρο της πόλης να είναι αισθητή και τους ένστολους να επιτηρούν για την εφαρμογή των μέτρων.

Στο πλαίσιο πάντως της χαλαρότητας με την οποία αρχίζουν, πλέον, κάποιοι να αντιμετωπίζουν την άρση των περιοριστικών μέτρων δεν λείπουν και οι περιπτώσεις «συναθροίσεων» γύρω από ένα παγκάκι φίλων για να πιουν τον καφέ τους, για να ξεχαστούν με λίγη κουβεντούλα, ή ακόμη και να φάνε κάτι στα γρήγορα.