Skip to main content

Τρίτη θητεία στο ΔΣ της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων για Ποζρικίδη

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας εκλέγεται για τρίτη συνεχή θητεία στο διοικητικό συμβούλιο της UFI - Τον Νοέμβριο η επόμενη ΓΣ της

Για τρίτη συνεχή θητεία επανεκλέγεται στο ανώτατο διοικητικό όργανο της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI), το διοικητικό της συμβούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας εκλέγεται για τρίτη συνεχή θητεία στο διοικητικό συμβούλιο της UFI. «Η εκλογή αυτή είναι ενδεικτική της αναγνώρισης που τυγχάνουν από την παγκόσμια εκθεσιακή βιομηχανία η ΔΕΘ-Helexpo και τα στελέχη της και υπογραμμίζει τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζει στα διεθνή εκθεσιακά δρώμενα, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ΔΕΘ, που συμμετέχει σε πολλούς και σημαντικούς διεθνείς εκθεσιακούς οργανισμούς και «εργάζεται αδιάλειπτα προς την κατεύθυνση της διεθνούς δικτύωσής της», είναι μέλος της UFI από το 1927.

Η έναρξη της τρίτης θητείας του Κυριάκου Ποζρικίδη στο δ.σ. της UFI τοποθετείται χρονικά στην επικείμενη γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ από τις 1-4 Νοεμβρίου του 2017.