Skip to main content

Τεράστια ταλαιπωρία για τους εξοδούχους προς Χαλκιδική - Δύο τροχαία φράκαραν τη Μουδανιών

Τα οχήματα συγκρούστηκαν στο σημείο του Λακκώματος και των Ταγαράδων. Οι ταχύτητες και στα δύο σημεία χαμηλώνουν από τους διερχόμενους οδηγούς.

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε όσους επέλεξαν να κινηθούν το πρωί από τη Θεσσαλονίκη προς τη Χαλκιδική για μια βουτιά στις μαγευτικές της παραλίες.

Δύο τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στο ρεύμα προς Χαλκιδική της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών προκάλεσαν μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων σε τρία σημεία.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10.00 στο ύψος του Λακκώματος όπου συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο οχήματα. Τα οχήματα βρίσκονται στην αριστερή λωρίδα και για αυτόν τον λόγο η κίνηση διεξάγεται με «σταμάτα-ξεκίνα»

Την ίδια ώρα περίπου τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος των Ταγαράδων και πάλι στην αριστερή λωρίδα με σύγκρουση δύο ακόμα οχημάτων, εντείνοντας το ήδη υπάρχον πρόβλημα στον αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα, σημειωτόν γίνεται η κυκλοφορία από τον κόμβο της Θέρμης ώς και τον κόμβο Ρυσίου λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων. Μόλις, όμως, το συγκεκριμένο... βάσανο τελειώσει, οι οδηγοί συναντούν νέο, ακόμα μεγαλύτερο, από την ανηφόρα της Καρδίας έως και το ύψος της οινοποιίας Γεωργιάδη.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, στο κόκκινο βρίσκονται τα γνωστά σημεία: η διασταύρωση της Γερακινής και το φανάρι της Νικήτης.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα εξόδου της ΠΑΘΕ στα διόδια Μαλγάρων, χωρίς όμως να σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα στα διόδια του Προφήτη, στην Εγνατία Οδό, προς Καβάλα.