Skip to main content

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία με τρεις νεκρούς ύστερα από καταδίωξη

Πιθανολογείται πως το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- καταδίωκε άλλος Ρομά.

Τρεις νέοι άνθρωποι (δύο άντρες και μια νεαρή γυναίκα) σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής στο Καλό Νερό. Δύο ακόμη, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και μια γυναίκα, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Και οι πέντε επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το eleftheriaonline μιλούν για αρπαγή μιας νεαρής Ρομά, που κατέληξε στην απίστευτη τραγωδία.

Πιθανολογείται πως το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- καταδίωκε άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της νεαρής. Φέρεται, μάλιστα, πως το κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι' αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού, μεταδίδει το ant1news.gr.

Τα δύο αυτοκίνητα των Ρομά είχαν κατεύθυνση από την Καλαμάτα προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους 5 επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Από τους επιβαίνοντες μόνον ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι τραυματίες, τους οποίους απεγκλώβισαν πυροσβέστες και οι αστυνομικοί, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αρχικά, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τους 5 Ρομά είναι στα χέρια της Αστυνομίας.